söndag 7 november 2010

Byggstädning

Titt ut!

Huset har nu fått sin byggstädning inför kontrollbesiktningen på fredag:) De är dock inte riktigt klara, några smågrejer som ska målas och köksfläkten är inte på plats. Men det ser sååå bra ut!

Här packas det för fullt och vi har äntligen börjat fokusera på hur vi ska inreda vårt fina hem. Val av soffa trodde jag att vi hade bestämt, men idag gjorde vi en överblick över soffutbudet och började snegla på hörnsoffor. De blir så många fler sittplatser än Yesterday-soffan. En ny favorit är Ikeas soffa Karlstad.

Bild lånad från www.ikea.se


Så här skulle soffan placeras i vardagsrummet

3 kommentarer:

  1. Hej, men så spännande! Vilka cadbilder ni gjort, inte dåligt. Det skulle vi ha behövt innan för att se storlek på möbler etc. Det ser så bra ut o jag är så sugen på att få hälsa på er på riktigt snart! Stor kram /Malin

    SvaraRadera
  2. Så härligt att det börjar närma sig inflyttning, det känns som det var igår ni sa att ni bokat en tomt och skuld bygga nytt!!! Vi tycker det ska bli så kul att hälsa på er snart!!! Kram Madde

    SvaraRadera
  3. Jäklars vad fort tiden går - nu är det ju superdupernära för er! :) Det ser huuur fint ut som helst på din skiss, ser verkligen fram emot att inspektera det irl sen när ni kommit i ordning.

    Lycka till med packandet! ♥ E

    SvaraRadera