lördag 13 mars 2010

Grannar


Nu har vi varit och spanat på tomten igen. Nu är det verkligen full aktivitet i området. Varje vecka ploppar det upp ett nytt hus. Så spännande. Flera Eksjöhus, men även Hjältevadshus & Myresjöhus än så länge. Kul att det är så varierande, för då blir området roligare. Vi vet dock att ytterligare ett balanshus ska byggas och det ser ut som det kommer upp ganska snart.

Vi har fått lite kontakt med två familjer som ska bygga i närheten av oss. För dem blir det Smålandsvillan resp. Vårgårdahus. Nu har vi även sett på kommunens hemsida att ytterligare lediga tomter är reserverade. Vi håller tummarna för att de blir sålda så vi får ytterligare några trevliga grannar att dela häck med!

Skickar även en tanke till de som var med i "Fuskbyggarna" i veckan. Så hemskt det kan gå när bygg-pajaser är i farten. Vi hoppas bara att vi själva har kollat upp allt så vi inte sitter i deras situation om ett halvår.

3 kommentarer:

  1. ...eller hur! Vi får hjälpa varann att hålla koll på alla byggare och bjuda dem på bullar så att de gör sitt jobb, fy f*n vilken hemsk tillvaro de ute i Ekängen hade hamnat i.... vi ska ta in offerter på vår övervåning snart och man vill ju gärna inte ta någon klåpare som pajar hela huset! Ha en bra vecka!

    SvaraRadera
  2. Åh vad spännande att det nu börjar hända saker på området. Vi måste åka ut någon dag så du får visa! Vi hörs mer... /Malin

    SvaraRadera
  3. Vi fick vårt bygglov beviljat idag! Heeelt sjukt, vi skickade ju in allt häromdagen bara känns det som!!!! Lyckades "lobba" för vår placering så vi får ha det liiiite liiiite (30 cm) utanför förgårdslinjen, och slipper vrida om både hus och garage! Nu känns det bara som att någon vänlig själ kan bygga färdigt huset lite fort åt oss också! Gärna till vecka 22 eller så!;-) men sån tur kan man väl inte ha! HAHA! De hade tydligen handläggarmöte idag så jag håller tummarna för att ert ärende också blev behandlat idag!

    SvaraRadera