tisdag 24 augusti 2010

Målningen är över

Vi är HELT klara! Igår kväll drogs sista penseldraget för denna gång. Det märks att det börjar bli höst för vid 21 tiden är det mörkt så jag kunde knappt se vad jag gjorde mot slutet. Men bra blev det och vi är så nöjda med vårt vita hus!


Ställningen är äntligen borta:)

7 kommentarer:

  1. Härligt, det ser superfint ut! Visst är det en skön känsla att vara färdig? Jag kunde knappt sluta le den kvällen vi blev färdiga med målningen... :)

    SvaraRadera
  2. Visst är det på väg att bli höst, lite konstigt då jag fortfarande har semester. Fick lamporna har åkt fram här annars hittar man inte från huset till garaget där vi sover.

    SvaraRadera
  3. Åh så fint det blev! Jättegrattis till att ni är klara med målningen. Så otroligt skönt eller hur? Kram Hanna

    SvaraRadera
  4. Ja det är såå skönt! Men nästan att man inte vet vad man ska göra om kvällarna haha

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Sitter och läser gamla inlägg du gjort om er målning.
    Det jag blev nyfiken på var vilket märke köpte ni sedan den vita täckfärgen ifrån? Vårt hus kommer på tisdag och vi kan knappt bärga oss - ska bli så spännande:)

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Har läst din blogg eftersom vi själva bygger ett balans. Vi ska nu bestämma kulör på vårt hus och ska i dagarna beställa färg. Vill höra om den slutgiltiga färgen på ert hus var Trä grå 1 som du skrev i bloggen? Finns någon sifferbenämning på färgen? I färgkartan från teknos hittar vi endast sifferbenämningar.
    Mvh Annan blivande balansägare

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej och grattis till bra husval;)
      Det blev teknos kopia av Norsjö trägrå1 på huset tillslut. Den är inte identisk med originalet utan faktiskt lite vitare. Jag har inget nummer på färgen men det är bara att prata med de som levererar färgen för att se om det fortfarande går att få den. Lycka till!

      Radera