söndag 7 februari 2010

Tomten

Idag har vi varit och "kollat till" tomten. Tog några bilder så ni kan se hur det ser ut. Det ser inte så inbjudande ut med ensamma lyktstolpar, snö och 3 hus. Men det hade börjat grävas på flera ställen och här och var sticker skyltar upp ur snön som visar att det snart kommer att börja byggas mer.

Helgens dilemma har varit att bestämma exakt vart på tomten huset och garaget ska stå. Det känns viktigt, man vill ju inte ha en för lång garageuppfart att skotta:) Det har inte varit lätt och jag tror knappt att vi kom fram till ett beslut.



6 kommentarer:

  1. Hejsan!

    Åh, så skoj att få följa med här på bloggen och se hur ert hus växa fram. Ser fram emot uppdateringar om allt - stort som smått. Det kommer att bli sååå fint!

    Kram Charlotta & Henrik

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Va roligt att kunna följa ert bygge.
    Det ser lite öde ut på tomten men jag redan nu se ert hus stå där med en massa fruktträd i full blomm.
    Ha det så bra & kram.
    Lars Malmberg

    SvaraRadera
  3. Hej! Kul att se din fina blogg. Vår är inte riktigt lika tillfixad som vår, men jag ska få lite experthjälp;-) Hinner inte riktigt med allt.... Vi hörs!/Sara o Andreas

    SvaraRadera
  4. Detta var kul!!! Det ska bli så spännande att följa med i bygget!! När vi kommer ner till Linköping tänkte vi åka och kolla på tomten. Kramar Madde

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Hur nära vägen kan ni placera ert hus, minns inte hur kartan såg ut där?

    SvaraRadera